Sfreerbeeld_Operationeel
Levert uw onderneming genoeg rendement op of staan de kosten niet helemaal in verhouding tot de baten? De gasten zijn grillig. Ze zijn constant in beweging. De uitdaging is om met die ontwikkelingen mee te bewegen. Welke activiteiten passen het beste bij uw vastgoed? Welke ambiance? En hoe nodigt u gasten uit om meer te besteden?

Verbeterpunten
Bij De Bruijn Beheer werken wij als ondernemer voor ondernemers in de horeca. Met ruim twintig jaar ervaring voelen we feilloos aan waar verbeterpunten liggen.

Beter rendement
Met een analyse, advies en een operationele aanpak zetten wij uw bedrijf weer op de rit. Waardoor uw onderneming gaat draaien zoals u voor ogen heeft. Desgewenst nemen we tijdelijk het roer van u over.

Tevreden klanten
Wat u hieraan overhoudt? Operationeel interimmanagement biedt u de oprit naar tevreden klanten en een optimaal rendement.

Vakantieparken en meer
Recreatie-exploitatie van De Bruijn Beheer ontwikkelt horecaconcepten die samenvallen met uw vastgoed. En die gasten verrassen en u geld opleveren. Denk aan vakantieparken, campings, themaparken en pretparken. Andere voorbeelden zijn bowlingbanen, binnenspeeltuinen, sportcafés, grand cafés, fastfoodcorners en restaurants voor pizza’s, pasta en pannenkoeken.

Verdienmodel
Uw concept is een levenskrachtige realiteit en wordt tot in detail uitgewerkt. Daardoor ontstaat een operationeel businessmodel met een voorspelbaar resultaat. Ook revitaliseren wij activiteiten. Uw recreatie-exploitatie krijgt dan een update met een visieplan voor de komende tien jaar. Zo creëren wij meerwaarde voor ondernemers, banken en institutionele beleggers.

Contact
Meer weten over operationeel interimmanagement? Neem contact met ons op: info@debruijnbeheer.nl.